Gootsteen ontstoppen Voorburg 2018-10-15T18:28:20+00:00

Thuis de gootsteen ontstoppen, waar moet je op letten? De gootsteen ontstoppen

loodgieter Voorburg

loodgieter Voorburg

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, een verstopte gootsteen, toilet of douche. Je wilt dit probleem uiteraard zo snel mogelijk verhelpen, maar hoe ga je te werk? Lees hier het advies van Aad’s loodgietersbedrijf uit Voorburg over wat je het beste kunt doen en hoe te handelen. Maar je kunt ook de erkende loodgieter bellen op 070 – 2002 256

Oorzaken verstopping
Een verstopping kan meerdere oorzaken hebben. Als je de oorzaken weet, kun je de verstopping in de toekomst voorkomen. Vaak is de oorzaak een combinatie van losse haren en vetresten. Er ontstaat een prop die er voor zorgt dat de afvoer niet goed meer doorspoelt. Mensen spoelen zomaar van alles door de gootsteen, helaas is de gootsteen hier niet voor bedoeld.

Verstopping verhelpen
Een afvoer ontstoppen kan op verschillende manieren. Het kan zowel op een vloeibare als op een mechnische manier. De beste manier is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping en waar de verstopping zich bevindt. Een verstopt toilet wordt vaak verholpen op mechanische manier, doormiddel van een ploeper of een ontstoppingsveer.

Als de gootsteen verstopt is kun je ook een vloeibare gootsteen onstopper gebruiken. Er zijn diverse producten in de winkel verkrijgbaar, maar je kan uiteraard ook gebruik maken van diverse huis-tuin-en-keukenmiddeltjes tegen een verstopte afvoer.

Hulp nodig?
Mocht je er zelf niet uitkomen, wees dan verstandig en schakel een erkende loodgieter uit Voorburg in, hie is dag en nacht 24/7 bereikbaar, bel ons en het sanitaire probleem waordt met spoed verholpen. Moeten wij jouw riool ontstoppen in Voorburg, of in de buurt van Voorburg? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Niemand zit te wachten op waterschade of stankoverlast. Onze spoedloodgieters uit Voorburg weten hoe vervelend dit is en willen graag zo snel mogelijk uw riool ontstoppen. Dag en nacht staan onze vakmensen klaar in Voorburg om alle sanitaire problemen te ontstoppen. Zodra men een probleem heeft kun je 24/7 ( dus echt 24uur per dag ons bellen en zijn we snel ter plaatse om alle loodgieterswerkzaamheden verhelpen. Een prettig idee! BEl erkende loodgieter bellen op 070 – 2002 256

voorburg looedgieter

Neem direct contact met ons op