Over ons 2018-10-25T12:10:40+00:00

Je vertrouwde loodgietersbedrijf uit Voorburg

loodgieter Voorburg

loodgieter Voorburg

Heb je behoefte aan professionele afvoerreiniging, boilerreparatie, rioolvervanging of iets daartussenin? Aad’s loodgietersbedrijf uit Voorburg is de erkende loodgieter uit Voorburg en omstreken, klanten weten dat ze kunnen vertrouwen op alle sanitaire problemen. Bel ons vandaag nog op 070-2092510, wij zijn dag en nacht bereikbaar!

Of het nu een verstopte afvoer is waar men last van heeft, een lekkende boiler of een rioolproblemen, u bent hier aan het juiste adres. De erkende loodgieter uit Voorburg biedt uitgebreide sanitaire oplossingen voor alles van verstopte leidingen tot lekkages en apparaat installaties. Sla de doe-het-zelf-projecten over en kijk naar reparaties op lange termijn die gegarandeerd lang meegaan. Met trots bedienen wij Voorburg en aangrenzende plaatse in Zuid-Holland.

Bij Aad de erkende loodgieter uit Voorburg hebben we ons doel gesteld om verder te gaan dan je normale verwachtingen voor een loodgietersbedrijf om 100% volledige tevredenheid te garanderen. Als gebouw en huiseigenaren zelf, begrijpen we hoe belangrijk het kan zijn om professionele, efficiënte reparaties en diensten te krijgen. Dit is de reden waarom we ons loodgietersbedrijf achter dit doel hebben gemodelleerd. We willen het huis of gebouw van elke klant vrijlaten van sanitaire problemen en een glimlach op hun gezicht.

Waar bedoelen we hiermee?

“Ongeëvenaarde kwaliteit door traditionele service”?
24-7 loodgieterswerkzaamheden, ook tijdens feestdagen
24-uurs spoed loodgieterswerkzaamheden die zich uitstrekken naar weekends en vakanties – we werken rond JOUW schema en behoeften!
24-7 de beste service van erkende loodgieters
Goed gevulde sanitaire wagens om de meeste opdrachten in één keer af te ronden, waardoor de klant tijd en onnodige kosten bespaart.

24-7 advies van ons loodgietersbedrijf

Goede prijzen worden schriftelijk gepresenteerd – er worden nooit verborgen kosten of prijsaanpassingen in rekening gebracht.
24-7 services en 100% klanttevredenheidsgarantie!
Laat uw sanitaire problemen niet alleen, terwijl ze erger worden.
Bel ons vandaag op 070-2092510 om uw reparatie of installatie te plannen.
Hoogwaardig sanitair tegen concurrerende tarieven!