Sanitair

/Sanitair
Sanitair 2017-10-23T07:54:37+00:00

Om de badkamer of keuken van een juiste finish te laten voorzien speelt sanitair een grote rol. Naast de keuze voor het juiste sanitair dient installatie ook correct te geschieden. Voor het correct laten installeren van alle sanitaire voorzieningen bent u bij Verant Installatie en Onderhoud aan het juiste adres.

Loodgieter Voorburg is uw specialist

Wanneer u loodgieter Voorburg uw Installatie en Onderhoud inschakelt om u bij te staan met het installeren van sanitair dan haalt u niet alleen een specialist in huis. U haalt ook een partij binnen waarbij transparant te werk gaan een belangrijke basis bij de werkzaamheden vormt. Bij elke opdracht worden er duidelijke afspraken gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Al uw problemen worden opgelost

Vanwege een gedegen staat van dienst op het gebied van het installeren van sanitair zijn wij in staat elke klus op dit gebied voor u in orde te maken. Is uw oog bijvoorbeeld gevallen op een thermostatische douchekraan voor de badkamer, dan vormt dit geen enkel probleem om de badkamer daarvan te voorzien.

U kunt ook rekenen op deskundig advies van onze kant

Wanneer wij werkzaamheden voor u uitvoeren dan gaat het niet alleen om plaatsing en oplevering van hetgeen dat u met ons bent overeengekomen. Advisering vormt ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Als opdrachtgever heeft u vaak wel een idee van hoe u iets wenst, maar een praktische uitwerking kan soms voor problemen zorgen. In dit soort gevallen kunt u dan altijd rekenen op steun vanuit onze zijde.

Laat uw sanitair professioneel plaatsen. Bij loodgieter Voorburg Installatie en Onderhoud zit u daarvoor aan het juiste adres. Bel ons avndaag 070 – 2002 256

Ook bij noodgevallen 90
Altijd gericht op kwaliteit en service 95
Ervaren loodgietersbedrijf 85
Van verstoppingen tot CV ketels 100
Neem direct contact met ons op